Козметика ТОЧНО за Теб

60.00лв.

Омръзна ли ти да се луташ на принципа проба-грешка каква козметика да избереш? Каква е най-подходящата за твоята кожа? Защо не получавам хубав резултат от козметиката си? И още безброй въпроси… Какво ще кажеш да имаш козметика, изготвена ТОЧНО за теб? Виж повече

РЕШЕНИЕТО Е ТУК!

Категория: Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Описание

Натурална Персонална Козметика точно за теб

Идеята: Натурална Персонална Козметика, която идеално приляга на твоята кожа, защото е създадена СПЕЦИАЛНО за теб!

Ние, Виолета Ковачева и Фокси Крафт Козметикс, обичаме да създаваме уникални продукти с индивидуална насоченост. Затова заедно сътворихме услуга, чрез която да спрете да се лутате какъв е типът на кожата Ви и каква козметика е подходяща за Вас. Вместо това  Ви предлагаме изготвянето на персонална козметична карта специално за Вас!

Как разбираме коя е Твоята лична най-добра комбинация?

Натурална Персонална Козметика ТОЧНО за ТЕБ

Чрез  консултация, която се извършва на място. Попълвайки дерматологичен въпросник, ние получаваме информация от клиента, според която се изработва уникален профил за неговия тип кожа. Този профил определя каква да бъде блендата на индивидуално изготвения продукт, тоест какви  групи базови и етерични масла е необходимо да бъдат включени в основната рецепта

. След това, с помощта на приложната кинезиология правим тестове, използвайки данните от  вече създадения профил. Тестът на приложната кинезиология дава информация едновременно за общото състояние на организма  и потвърждава кои масла (базови и етерични) са подходящи за Вас в момента.

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

ПЛАТЕТЕ ОНЛАЙН!

Какво ще получите?

  • Определяне на Пресонална козметика, чрез Приложна КинезиологияПерсонален профил, изготвен специално за Вас относно типа на кожата Ви;
  • Общо кинезиологично изследване; 
  • Списък с маслата (базови и етерични), подходящи за Вас в момента, потвърдени от теста на Приложната кинезиология. 
  • Допълнително заплатени услуги:
  • Изработка на козметика по поръчка

В зависимост от получените данни чрез тестовете на Приложната кинезиология и личният профил на кожата ви, Фокси Крафт Козметикс може да изготви за Вас необходимите Ви продукти по поръчка. 

Как създаваме твоята Натурална Персонална Козметика?

Виолета Ковачева и Фокси Крафт Козметикс Използваме само  100% натурални суровини за изработка на козметиката си, както и биологично тествани и сертифицирани базови и етерични масла. Вашата рецепта ще бъде запазена в база данни, за да можете да я ползвате и за в бъдеще, когато пожелаете, тъй като за нас е важно качеството на всеки продукт, който създаваме и уникалността на всеки един от Вас.

Тъй като за нас е важно качеството на всеки продукт, който създаваме и уникалността на всеки един от Вас, Вашата рецепта ще бъде запазена в база данни.

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА НА 089 606 0661!

ПЛАТЕТЕ ОНЛАЙН!

Вижте и останалите ни услуги в Академия „Пълноценен живот“!

Всички практики и методи, използвани в Акакдемия „Пълноценен живот“ работят индивидуално и целят максимална полза за Вас, нашите клиенти!

Заповядайте при нас! Открийте ни на картата!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Академия Пълноценен живот
Product Name
Козметика ТОЧНО за Теб
Price
BGN 60
Product Availability
Available in Stock

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Козметика ТОЧНО за Теб“